Softclose kastdeur

Softclose kastdeur

4 juni 2014 | door: kastengigant

Waarom kiezen voor het softclose systeem?

De meeste mensen gebruiken of kennen het al. Toch krijgen we nog regelmatig de vraag: wat is softclose nu eigenlijk? Het softclose systeem zorgt ervoor dat uw kastdeuren altijd zachtjes sluiten. Hierdoor voorkomt u dat een schuifdeur te hard dichtvalt waardoor uw wand of kast kan beschadigen of spullen in de kast kunnen vallen. Een zacht duwtje tegen een softclose kastdeur is voldoende. Het softclose systeem doet de rest voor u.
slaapkamerkast met schuifdeuren

Softclose schuifdeur systeem

Onze draaideurkasten zijn uitgerust met softclose scharnieren. Het schuifdeursysteem werkt met een veer die wordt gemonteerd in de bovenrail van uw kast. Deze veer vangt de beweging van uw kastdeur op en zorgt ervoor dat deze geruisloos sluit. Het is ook mogelijk om twee softclose systemen aan te brengen zodat de kast ook zachtjes open gaat. Op schuifdeuren zit het softclose systeem al voorgemonteerd.
softclose

Softclose monteren

Gaat u zelf aan de slag met het monteren van uw kast? Dan vindt u op onze website een duidelijke montagehandleiding, waarin u kunt lezen hoe u het softclose systeem monteert. Laat u het liever aan een professional over? Geen probleem! Schakel onze montageservice in voor een snelle en probleemloze installatie van uw nieuwe wandmeubel mét softclose deuren.

Lees meer over: ,
Gepost in Schuifdeuren | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *