Speelgoed opbergen

Speelgoed opbergen

16 juli 2014 | door: kastengigant

Speelgoed in uw woonkamer

U zou ze voor geen goud willen missen: uw kinderen! Maar hun rommel bent u vast liever kwijt dan rijk! Na een middag spelen ligt niet alleen hun eigen kamer maar ook uw woonkamer vaak vol speelgoed. Dat ziet er niet zo mooi uit. Het is daarom fijn als u het speelgoed snel kunt opruimen. Wanneer u bezoek krijgt bijvoorbeeld. Niet alleen ziet uw woonkamer er dan netter uit, u voorkomt ook dat er iemand over het speelgoed struikelt.
opbergruimte onder raam

Slimme kast oplossingen

Natuurlijk kunt u kiezen voor een speelgoedkast. Maar als u een kleine woonkamer heeft, doet u er goed aan alle mogelijkheden van uw woonkamer optimaal te benutten. Een lage inbouwkast onder het raam of in een hoek geeft veel opbergruimte voor speelgoed. Met een paar kussens erop kunt u de kast als zitplaats voor uw bezoek gebruiken. Zo bespaart u ruimte!
opbergruimte onder raam2

Speelgoedopbergers in de kinderkamer

Dezelfde oplossing werkt ook uitstekend op de kinderkamer. De kast mag dan best een opvallend en speels uiterlijk hebben. Doordat de kast laag is, kunnen uw kinderen er zelf makkelijk bij om hun speelgoed te pakken én op te ruimen! Met deze vrolijk gekleurde zitkussens erop ziet de hele kamer er ineens heel anders uit! Wij helpen u graag met een persoonlijk advies over welke kast wij voor u op maat kunnen maken.

Lees meer over: , , ,
Gepost in Kinderkasten, Opbergkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *