StoreMax kasten op maat

StoreMax kasten op maat

10 september 2020 | door: kastengigant

Stel zelf je StoreMax kast samen

Bij Kastengigant vind je geen kant-en-klare kasten. Alle kasten die wij leveren, worden op maat gemaakt. De kasten van StoreMax passen dus perfect in ons assortiment.
Je kunt ze geheel naar eigen wens samenstellen op onze website. In onze online kastenconfigurator kies je de schuifdeuren en/of het kastinterieur dat je mooi vindt, je voert alle maten in en start met het ontwerpen van jouw unieke kast. Ben je tevreden met je ontwerp én met de prijs? Dan kun je je StoreMax kast meteen online bestellen.
storemaxkast

StoreMax kast met meervlaksdeuren

StoreMax biedt een uitgebreid aanbod aan kasten, kastinterieurs en schuifdeuren in warme, moderne kleuren die passen bij de laatste woontrends en de meest uiteenlopende interieurs.
Zo zijn er de meervlaksdeuren, waarmee je eenvoudig en snel een unieke schuifdeurkast op maat kunt creëren. Je kunt naar hartenlust verschillende stijlen, materialen en kleuren combineren. Van levendige trendkleuren tot neutrale tinten, van spiegeldeuren, glasdeuren tot houtdecor-deuren. Voor een speels effect kun je je kastdeur verdelen in twee of meer vlakken, waarbij je meerdere kleuren in één deur combineert. Of geef één deur van je drie-deurs-kast een andere kleur dan de andere twee. Het is maatwerk, dus alles kan!
schuifkast

StoreMax kast met stijldeuren

In de collectie van StoreMax vind je ook prachtige stijldeuren met stijlvolle frezingen. Je hebt de landelijke stijldeuren met frezingen die passen bij een landelijke woonstijl én je hebt de moderne stijldeuren met strakke lijnen en rechte hoeken. Bij elke stijl kun je kiezen uit 5 verschillende deurmodellen, omlijsting, kleuren en bijpassende handgrepen. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en budget kun je een kast samenstellen die past in jouw interieur.
Schermafbeelding 2019-05-29 om 11.16.57

StoreMax inloopkast

Droom je van een luxe inloopkast? Ook dat kan. Met de inloopkasten van StoreMax bepaal je zelf de indeling van je inloopkast. Garderobestangen en legplanken kun je afwisselen met soepel lopende softclose ladeblokken, zodat je een overzichtelijke kast samenstelt die praktisch is in gebruik. Alles is optioneel en zelf in te vullen. En dat alles voor een betaalbare prijs!
Schermafbeelding 2018-12-17 om 11.04.33

Meer weten over StoreMax kasten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een op maat gemaakte StoreMax kast? Breng dan een bezoekje aan één van onze showrooms (in Hoofddorp, Purmerend of Breda) of maak een afspraak bij je thuis. Het is ook mogelijk om via Facetime of Whatsapp te videobellen met een adviseur.
Telerik.Web.UI.WebResource

Lees meer over:
Gepost in Kasten op maat | Reacties uitgeschakeld voor StoreMax kasten op maat