Tafel maken van kasten

Tafel maken van kasten

1 oktober 2014 | door: kastengigant

Eettafel voor studentenkamer

Wie voor het eerst op zichzelf gaat wonen, begint meestal met een kleine kamer. De uitzet is vaak al bij elkaar gespaard. Maar meubels kunnen pas als laatste gekocht worden. U moet tenslotte eerst weten hoeveel ruimte er is. En u wilt weten welke kast wel of niet past. Ruimte voor een eettafel is er vaak niet in een studentenkamer. Veel studenten moeten het om die reden zonder stellen. De zitbank doet dan dienst als eetplek. Maar dat kan anders…
kast-als-bar1

Duofunctie keukenkast / eettafel

Opbergruimte heeft u ook nodig. Maak daarom handig gebruik van kleine kasten! U kunt bijvoorbeeld van twee lage kasten een eettafel maken. Zet twee boekenkasten rechtop en bevestig hierop een plank of aanrechtblad. Een paar krukken erbij en u heeft een fantastische bartafel om aan te eten. En in de kasten kunt u pannen en keukengerei opbergen!
kast-als-bar2

Keukenkast op maat samenstellen

Stel met onze configurator de kast samen die past in uw kleine ruimte. Maak er een echte keukenkast van door lades toe te voegen om bestek op te bergen. Komt u er niet uit of weet u niet zeker of alles past? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies. Wij meten uw studentenkamer of andere woonruimte graag voor u op zodat u alle ruimte optimaal kunt benutten.

Lees meer over: , ,
Gepost in Keukenkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *