Tassen opbergen

Tassen opbergen

15 oktober 2014 | door: kastengigant

Tassen opbergsysteem

Een outfit is niet compleet zonder bijpassende handtas. Voor de meeste vrouwen is dit geen geheim. Sterker nog: waarschijnlijk heeft u ook een hele stapel tassen. Liggen ze in een berg onder in uw kast? Of probeert u ze aan een haakje van uw kapstok te hangen? Met als resultaat dat ze er steeds vanaf vallen? Het lijkt erop dat er geen handige manier is om tassen te bewaren. Maar schijn bedriegt!
opbergen-van-tassen1

Tassen opbergen in uw inloopkast

Bent u één van de gelukkige dames met een eigen inloopkast? Hopelijk heeft u er dan aan gedacht dat uw tassen bij uw kleding horen. In uw inloopkast mag een opbergruimte voor uw handtassen niet ontbreken. Wij kunnen het interieur van uw inloopkast volledig aanpassen aan uw wensen. Kies bijvoorbeeld voor legplanken op verschillende hoogtes. U kunt dan alle maten tassen goed opbergen. Zo kiest u ’s ochtends snel een tas, die bij uw outfit past.
opbergen-van-tassen2

Kastinterieur met ruimte voor tassen

Heeft u geen inloopkast? Niet getreurd. Stel een kastinterieur samen, waarin u voldoende ruimte heeft om uw tassen op te hangen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een garderobestang of kledinghaakjes. Van een kleine kast kunt u zo een opbergruimte maken voor uw tassencollectie. Denk dus bij het kopen van uw inloopkast ook aan een oplossing voor uw handtassen. Of maak met accessoires uw eigen tassen opberger op maat!

Lees meer over:
Gepost in Inloopkasten, Opbergkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *