Tips om ondergoed netjes op te bergen

Tips om ondergoed netjes op te bergen

7 juli 2016 | door: kastengigant

Ondergoed in uw kledingkast

Heeft u graag uw kledingkast op orde, maar lukt het u niet om uw ondergoed netjes op te bergen? Het is een herkenbaar probleem voor velen. Bh’s op een kledinghanger, al uw ondergoed op een legplank; houd dat maar eens overzichtelijk en geordend. Een hele uitdaging! Daarom delen wij graag enkele handige tips voor het netjes opbergen van uw ondergoed.
moderne-linnenkast

Hét ideale opbergsysteem voor ondergoed

Een ladenblok in uw kledingkast is dé uitkomst voor ondergoed en sokken. En niet alleen omdat ze dan uit het oog liggen. In een lade kunt u uw ondergoed en lingerie heel gemakkelijk en overzichtelijk organiseren. Het begint bij de juiste opvouwtechniek. Opruimgoeroe Marie Kondo heeft een heel handig filmpje gemaakt met vouwinstructies.
Een belangrijke tip: maak geen stapels, maar plaats ondergoed verticaal in een lade. Zo heeft u een perfect overzicht en kunt u gemakkelijk het shirtje of de onderbroek pakken die u nodig heeft zonder dat de stapel omvalt. Heeft u geen kledingkast met lades? U kunt ook mooie opbergbakken of opbergmandjes gebruiken!
ladeverdeler kledingkast
BONUS TIP: Als u toch bezig bent met het opruimen van uw ondergoed, kijk dan kritisch of  het ondergoed nog wel draagbaar is. Onderbroeken met (te grote) gaten, bh’s die toch nooit goed hebben gepast of hemdjes die verwassen of versleten zijn? Weg ermee! Dat geeft direct een heerlijk opgeruimd gevoel.

Kastinterieur op maat

Gaat u een nieuwe kledingkast kopen? Denk dan goed na over het interieur van  uw kast, waar u al uw spullen op de juiste manier kunt opbergen. Zorg voor rust en overzicht en nog belangrijker: zorg dat het interieur past bij uw kledingstukken Denk aan hangroedes voor jurken en jassen. Alleen dan kunt u optimaal genieten van uw nieuwe kleerkast. Wij denken graag met u mee over een overzichtelijke kastindeling. Wist u dat u de indeling van uw kast op onze website ook helemaal zelf online kunt samenstellen?
kledingkast opruimen
 

Lees meer over:
Gepost in Kledingkasten | Reacties uitgeschakeld voor Tips om ondergoed netjes op te bergen