Trendy kleuren voor uw kast

Trendy kleuren voor uw kast

7 mei 2015 | door: kastengigant

Welke kleuren kiest u voor uw kast?

Als u een kast op maat laat maken, wilt u daar ook jarenlang plezier van hebben. En wij hebben het nu even niet over de kwaliteit (onze kasten gaan jarenlang mee), maar over de kleur van uw kast.  Wees voorzichtig met hippe trendkleuren, waar u vaak snel op uitgekeken raakt. De kleur van uw kast moet passen bij de rest van uw interieur én bij uw persoonlijkheid.
woonkamer kast
Afhankelijk van het soort deuren dat u kiest, heeft u bij ons keuze uit een prachtig kleurenpalet. Van wit, ivoor en zwart tot knalrood, kanariegeel en fuchsia. En natuurlijk de trendy bruin- en grijstinten, zoals aluminium, beton, lava, basalt en kashmir. Dan zijn er nog hout decoren in kleuren zoals walnoot, eiken, mali wengé en het populaire sloophout, dat lijkt op steigerhout. En dan zouden we bijna de spiegeldeuren en de glazen deuren vergeten, die ook in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Bij de meervlaks-schuifdeuren kunt u al deze kleuren en materialen ook nog eens combineren!
Als het gaat om de kleur van uw kast, zijn er twee mogelijkheden:

  1. uw kast vormt een rustige basis in uw interieur, terwijl uw accessoires zorgen voor de knallende accenten
  2. uw kast is de eyecatcher in uw ruimte

Rustige basiskleur, met accessoires die eruit knallen

De meeste mensen kiezen voor neutrale kleuren, zoals wit, grijs of zwart. Dit zijn veilige basiskleuren, die helemaal niet saai hoeven te zijn. Deze kleuren passen immers bij elke woonstijl en bij elke andere kleur. En u kunt helemaal los gaan met accessoires in trendy kleuren, kleurrijke stoffen of drukke dessins.
Naast zwart en wit (in verschillende tinten) zijn deze bruin- en grijstinten op dit moment erg populair voor de uni-decor schuifdeuren:

grijze kasten

aluminium – kashmir – ivoor


Als we kijken naar de kastdeuren met een hout-decor wordt opvallend vaak gekozen voor één van deze kleuren, al dan niet gecombineerd met een andere kleur, glas of een spiegeldeur:
kastdeuren met hout decor

beton – sloophout – mali wengé


Loftdeuren zijn op dit moment razendpopulair. Deze prachtige, robuuste schuifdeuren van Raffito maken van uw kast een échte blinkvanger, ondanks dat de deuren alleen maar in basiskleuren verkrijgbaar zijn. Dit zijn de drie door ons meest verkochte kleuren:
raffito loftdeuren

blank staal – natuur grijs – natuur licht

De kleur van uw kast knalt eruit

Hoewel de meeste klanten kiezen voor een neutrale kleur, zijn er ook klanten die vinden dat hun op maat gemaakte kast gezien mag worden. Terwijl de rest van het interieur rustig is, kiezen zij voor een kast met hoogglans deuren in een trendy kleur. Dit past goed in een minimalistisch en modern interieur. Deze kleuren zijn op dit moment favoriet als het gaat om woonkamer- en slaapkamerkasten:

kasten met hoogglans deuren

graphit metallic – licht vanille – rood

Ontwerp uw eigen kast online

In de configurators op onze website kunt u zelf uw eigen kast ontwerpen en verschillende kleuren of kleurencombinaties selecteren. Het resultaat kunt u meteen online bekijken. In onze online configurators vindt u alleen de meest populaire kleuren terug. Zit uw kleur er niet bij? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs bij u thuis of breng een bezoek aan onze showroom. Onze adviseur kan u dan alle kleurenstalen laten zien en u adviseren over alle mogelijkheden.
Afspraak_maken
 

Lees meer over: ,
Gepost in Kasten op maat | Reacties uitgeschakeld voor Trendy kleuren voor uw kast