TV achter schuifdeuren

TV achter schuifdeuren

6 augustus 2014 | door: kastengigant

Televisie in uw slaapkamer

Lekker lang in bed tv kijken of in slaap vallen met een film op de achtergrond, ideaal. Het is alleen niet zo mooi, een televisie in uw slaapkamer¬Ö Toch kunnen de meeste mensen niet meer zonder. En waarom zou u ook? Er zijn genoeg manieren om een tv te combineren met de rust van uw slaapkamer.
televisie in slaapkamer

Televisie achter gesloten deuren

Een opgeruimde slaapkamer zorgt voor een betere nachtrust. Staat uw televisie in een open kast? Kies dan voor een luxe schuifdeur om de tv en andere spullen in de kast te verbergen. De meeste mensen hebben echter de tv op een plankje of kastje staan. Hoe lost u dat op? Ook zonder kast kunt u schuifdeuren plaatsen om apparaten en andere spullen weg te werken. Dit geeft uw kamer niet alleen een andere uitstraling, het bespaart ook nog eens ruimte! U hebt dan namelijk de voordelen van een kast zonder dat dit extra ruimte kost.
Door de kleur van de schuifdeuren af te stemmen op uw slaapkamerinterieur vallen ze nauwelijks op. Of wel natuurlijk, als u dat wilt! Ga aan de slag met onze schuifdeurconfigurator en kies de oplossing die in uw slaapkamer het beste past!

Lees meer over: , ,
Gepost in Schuifdeuren, Slaapkamerkasten, Televisiekasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *