TV kabels wegwerken in een televisiekast

TV kabels wegwerken in een televisiekast

| door: Petra Pustjens

Televisie in woonkamer

Het begon ooit als gadget, luxe artikel en accessoire. Maar het is nu een onmisbaar onderdeel van uw interieur geworden. We hebben het natuurlijk over uw televisie! Er is tegenwoordig vrijwel geen woonkamer te vinden waar geen flatscreen tv te vinden is. Ook in de slaapkamer of keuken is het televisietoestel niet meer weg te denken.

tvkast

Televisie kabels wegwerken

Wat echter wl gebleven is, zijn de ontsierende kabels van uw tv, home cinema set of spelcomputer. Er zijn vele manieren om de kabels van een platte televisie weg te werken. Vaak belandt er een bundel zwarte kabels onder het televisiemeubel. Dit kan er wat rommelig uit zien. Door uw flatscreen tegen een speciale televisiekast te monteren kunt u eenvoudig televisiekabels wegwerken. Dit speciale tv-meubel heeft voldoende ruimte om kabels uit het zicht te leggen.

tvkast 2

Televisiekast op maat

Nu vraagt u zich misschien af of een kast voor het wegwerken van kabels niet teveel ruimte inneemt? Zeker niet! Door een maatwerk tv-kast te kiezen kunt u de ruimte voor het verbergen van televisiekabels nuttig gebruiken voor bijvoorbeeld het opbergen van DVDs of spellen. Een goed voorbeeld ziet u op deze foto. Natuurlijk kunnen we bij het inmeten ook rekening houden met ruimte voor een dvd-speler, media apparaat of spelcomputer.

 

Lees meer over: ,
Gepost in Televisiekasten, Woonkamerkasten | 2 Reacties »

2 Reacties op TV kabels wegwerken in een televisiekast

  1. vindt het nooit fijn als het in de weg loopt ik adviseer iedereen om het netjes weg te werken. Jullie zijn goed bezig !

  2. Petra Pustjens Zegt:

    Dank je, dat is fijn om te horen. Omdat onze kasten op maat gemaakt worden, werken wij kabels altijd zoveel mogelijk weg. Dat ziet er een stuk beter uit!

Reacties zijn gesloten.