Uw slaapkamer industrieel inrichten

Uw slaapkamer industrieel inrichten

22 juni 2017 | door: kastengigant

Populair: een industriële slaapkamer

Wilt u uw slaapkamer stoer inrichten? Ga voor de industriële look en maak van uw slaapkamer de favoriete plek in uw huis. Bij een industrieel interieur denkt men al snel aan een grote ruimte met een hoog plafond, zoals een loft of een oude fabriekshal. Maar ook in een gewone slaapkamer kunt u een industriële, stoere sfeer creëren. Hoe? Lees snel verder voor onze tips en ideeën.
loft kast

Stoere materialen

De keuze van de materialen is het belangrijkste aspect bij het inrichten van een industriële slaapkamer. Metaal en staal horen in een industriële slaapkamer. U kunt deze materialen subtiel laten terugkomen in handgrepen van de kledingkast, pootjes van een stoel of in een kruk of fotolijst. Maar het mag grootser. Denk aan een bed met een stalen onderstel of oude lockerkastjes als nachtkastjes.
Ook leer en beton zijn typische materialen voor een industrieel interieur. Wordt het iets te ruig voor uw smaak? Hout zorgt voor een warm accent, waarmee u voorkomt dat uw slaapkamer té kil wordt. Wat u ook vaak terug ziet komen in een industrieel interieur is een ruwe, bakstenen muur (al dan niet geverfd). Geen zin om het stucwerk weg te hakken? Kies voor behang met bakstenenprint voor (bijna) hetzelfde effect.
Telerik.Web.UI.WebResource

Welke slaapkamerkast?

Een kledingkast in een sfeerbepalend meubelstuk in een slaapkamer. Kies dus een kast die de industriële look versterkt, zoals een kast met robuuste loftdeuren. Loftdeuren hebben een duidelijk zichtbare structuur en een matte, natuurlijke uitstraling. Een kast met lofdeuren komt mooi tot z’n recht in een stoer, industrieel interieur. Wilt u met de kast juist warmte in de kamer brengen? Kies dan voor een kledingkast met schuifdeuren in houttinten, mét metalen grepen uiteraard!
grepen loftdeur

Persoonlijk advies

Loop eens binnen in één van onze showrooms en bekijk alle kasten en laat u informeren over alle mogelijkheden. Vergeet niet de maten van uw slaapkamer mee te nemen, zodat we u zo goed mogelijk kunnen adviseren bij de aankoop van uw nieuwe kast.

Lees meer over:
Gepost in Slaapkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Uw slaapkamer industrieel inrichten