Vitrinekast in de woonkamer

Vitrinekast in de woonkamer

13 februari 2020 | door: kastengigant

Vitrinekast of buffetkast?

Waar een buffetkast niet altijd past in een woonkamer, omdat het best een groot meubelstuk is, is er voor de vitrinekast bijna altijd wel plaats. Niet raar dus, dat een vitrinekast een populaire kast is. Heb jij ook jouw zinnen gezet op zo’n gave vitrinekast en ben je op zoek naar inspiratie en tips? Lees dan snel verder.
Schermafbeelding 2013-11-12 om 4.10.48 PM

Een vitrinekast in je woonkamer

Vitrinekasten zijn er in alle soorten en maten. Van plafondhoog tot een laag model. Met alleen glazen deuren of ook met lades en deels dichte deuren. Je hebt hier de vrije keuze in. Belangrijk is om te weten waar je de vitrinekast voor gaat gebruiken. Wil je het puur gebruiken om decoratieve spullen in te plaatsen of moet het ook een opbergfunctie hebben? Maak een lijstje met welke spullen je in de kast wilt plaatsen en bepaal zo wat voor jou de beste indeling is.
Schermafbeelding 2019-05-29 om 11.13.26
Natuurlijk is een vitrinekast niet alleen van praktisch nut. Juist niet. Met een mooie vitrinekast in je woonkamer haal je een echte sfeermaker in je kamer.
Schermafbeelding 2017-06-19 om 12.43.55

De trend: combineer materialen

Wil jij een vitrinekast volgens de laatste trends in jouw woonkamer hebben staan? Kasten gemaakt van hout of met een houten look blijven ook in 2020 trendy. Wil je helemaal hip zijn? Kies dan voor een kast waarbij je verschillende materialen combineert. Wat dacht je van een houten look met randen van metaal. Stijlvol en stoer tegelijk, en het past zowel in een industrieel interieur als in een natuurlijke styling. Ook colourblocking, waarbij je verschillende kleuren in je vitrinekast verwerkt, is helemaal van nu en dat past weer erg mooi in een modern interieur.
raffito twist kast

Vitrinekast op maat

Wil jij een uniek exemplaar in jouw kamer hebben staan? Kies dan voor een vitrinekast op maat en vraag een offerte aan. Je bent ook van harte welkom in één van onze showrooms!
Schermafbeelding 2019-12-23 om 12.44.17

Lees meer over:
Gepost in Woonkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Vitrinekast in de woonkamer