Vitrinekast op maat

Vitrinekast op maat

28 april 2016 | door: kastengigant

Zakelijke vitrinekast

De showroom of ontvangstruimte van uw bedrijf is de plek bij uitstek om uw producten ten toon te stellen. Het is de ruimte waar gasten of klanten vaak even de tijd hebben om rond te kijken. Een mooie kans dus om hier op in te spelen. Niet alleen producten, ook certificaten, prijzen of acties die u onder de aandacht van uw klanten wilt brengen, vallen extra op in een mooie vitrinekast.
Schermafbeelding 2013-11-12 om 4.10.48 PM

Kast in de showroom

Een kast in uw showroom zorgt niet alleen voor aandacht voor uw producten, het creëert ook sfeer in de ruimte. Daarbij is het wel noodzakelijk om goed na te denken over de juiste materialen en kleuren, die passen bij de rest van uw bedrijfsinrichting. Een standaard glazen vitrinekast is een goede showcase voor uw prducten, maar zo’n kast is weinig sfeervol. Wat is dan wel een goede vitrinekast?
Schermafbeelding 2014-03-17 om 12.58.57 PM

Vitrinekast of showroomkast op maat

Wij maken regelmatig kasten voor bedrijven waarin zij producten tentoonstellen. Een veelgebruikte én multifunctionele oplossing voor een kast met showcase mogelijkheid is een kast met meervlaksdeuren. Zo’n kast biedt enorm veel mogelijkheden in materialen en indeling en is dus de perfecte maatwerkkast. Laat een aantal vakken open, of gebruik glazen schuifdeuren als vitrine. Met mooie spotjes en een glasplaat creëert u een prachtige eyecatcher voor uw producten. Bovendien kunt u de overige kastruimte gebruiken als opbergruimte.
U kunt uw kast zelfs voorzien van schuifdeuren met daarop uw eigen foto. Uniek en ideaal om uw huisstijl door te voeren in het kastdesign.
Schermafbeelding 2015-02-19 om 4.01.57 PM

Kastenwand als vitrine

Heeft u een vrije muur? Denk dan eens aan een kastenwand met vierkante vakken. Dit is niet alleen handig op een kantoor voor ordners, het kan ook uitstekend dienst doen als vitrinekast. u kunt er ook hier weer voor kiezen om een aantal vakken open te laten en andere te voorzien van een deur.
boekenkast-titaan (1)
Kortom, bent u op zoek naar een vitrinekast of een kast met glazen deuren in uw showroom of kantoor? Denk buiten de kaders en stel zelf online uw kast samen. Wilt u het denk- en meetwerk liever uit handen geven? Schakel ons in. Wij zetten onze jarenlange ervaring graag voor u in bij het bepalen van de juiste kast. Alles kan. Maak direct een afspraak of neem telefonisch contact met ons op, tel. 085 – 210 2300.
Afspraak_maken
 

Lees meer over:
Gepost in Kantoorkasten, Werkplek inrichten, Winkelinrichting | Reacties uitgeschakeld voor Vitrinekast op maat