Voordelige kast op maat kopen

Voordelige kast op maat kopen

27 februari 2020 | door: kastengigant

Voordelige kasten op maat

De uitdaging: een kwalitatief goede kledingkast kopen, maar niet voor de hoofdprijs. En, oh ja, ook nog op maat graag! Een onmogelijke combinatie? Zeker niet. Bij ons kunt u terecht voor hele voordelige kasten op maat.
Van kledingkasten tot woonkamerkasten, van kasten in de keuken tot zolderkasten en van halkasten tot dressoires. Kortom, wij maken elke kast op maat. En dat tegen scherpe prijzen.
kledingkasten

Maatwerk kasten

En met maatwerk bedoelen we ook echt maatwerk. U bepaalt alles:

  • Draaideur of schuifdeur
  • Rechte kast, hoekkast, inloopkast
  • Indeling op maat: planken, hangroedes, lades, luxe accessoires
  • Kleur en materiaal van de deuren

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Ga naar onze online configurator en ontdek de optelbare opties om zelf uw eigen kledingkast of andere kast samen te stellen.
Schermafbeelding 2019-08-19 om 16.40.22

Waarom zo voordelig?

Klanten staan er wel eens versteld van. Onze kasten op maat zijn voordeliger dan speciaalzaken en bouwmarkten zoals Praxis, Hubo of Gamma. De reden hiervoor is dat wij geen kasten op voorraad hoeven te houden omdat we alle kasten op maat maken. En dat bespaart kosten. Deze besparing ziet u direct terug in onze lage prijzen.
Schermafbeelding 2019-05-29 om 11.14.28

Kwaliteit gegarandeerd

Aan de kwaliteit van onze kasten stellen we hoge eisen. We werken daarom alleen met kasten en materialen van betrouwbare merken zoals Raffito, Stanley, Storemax en Designo. Op onze kasten zit tot wel 15 jaar garantie. Ook kunt u gebruik maken van onze montageservice; zo weet u zeker dat de kast helemaal perfect gemonteerd wordt.
Schermafbeelding 2018-12-17 om 11.15.13

Online kopen of in één van onze winkels

We zijn niet alleen flexibel als het gaat om het samenstellen van uw nieuwe kast. U kunt ook zelf kiezen waar u uw nieuwe kast wilt kopen: online, in één van onze winkels of showrooms én we komen zelfs bij u thuis. Als dat geen service is!
Schermafbeelding 2015-05-26 om 1.38.35 PM

Lees meer over:
Gepost in Kasten op maat | Reacties uitgeschakeld voor Voordelige kast op maat kopen