Voorraadkast op maat

Voorraadkast op maat

26 november 2014 | door: kastengigant

Voorraadkast? Goed idee!

Heeft u genoeg opbergruimte? De kans is groot dat uw antwoord op deze vraag ‘nee’ is.  Zeker als we het hebben over uw voorraadkast. Misschien gebruikt u een trapkast als voorraadkast? Maar die is in een huishouden met kinderen al snel te klein. Of heeft u uw toevlucht genomen tot de garage of bijkeuken? Waar uw voorraad belandt op een overgebleven plank of in een kastje in de hoek? Dat leidt vaak tot ergernis. Meestal past uw voorraad er niet of u kunt niets terugvinden.
voorraadkast1

Koop een voorraadkast op maat

Wilt  u een échte voorraadkast? Kies dan voor maatwerk. Dat betekent éénmalig investeren in een perfecte oplossing, waar u vervolgens jarenlang mee vooruit kunt! Wij maken voor u een voorraadkast op maat in elke gewenste ruimte. Of u uw voorraadkast nu in uw woonkamer, keuken of bijkeuken wilt plaatsen. Wij maken planken of vakken waar u al uw boodschappen kwijt kunt. Vanwege het gewicht van zware blikken en etenswaren adviseren wij dikkere planken (22 mm). Een andere tip zijn de uitschuifbare lades, ideaal om de kleinere spullen in op te bergen.
keukenkasten

Voorraadkast met of zonder schuifdeuren

Wilt u uw boodschappen uit het zicht? Ga dan voor een voorraadkast met draai- of schuifdeuren. De kastdeuren kunt u volledig afstemmen op de rest van uw interieur. Bekijk de mogelijkheden en stel zelf uw nieuwe voorraadkast samen in onze online configurator. Wilt u liever een open voorraadkast? Laat de kastdeuren dan achterwege en stel alleen een kastinterieur samen. Ook dat kunt u online doen, maar u kunt u ook thuis laten adviseren door één van onze specialisten.

Lees meer over:
Gepost in Keukenkasten, Opbergkasten, Voorraadkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *