Walk-in closet voor mannen

Walk-in closet voor mannen

24 december 2014 | door: kastengigant

Kastengigant

Ook mannen ontdekken de walk in closet

Opstaan, even lekker douchen en dan uw eigen inloopkast binnenlopen om uw outfit te kiezen. Dat klinkt als een perfecte start van de ochtend, toch? Vaak zijn het de dames die dromen van een inloopkast. Toch ontdekken steeds meer heren het gemak ervan. Een walk-in closet voor mannen draait niet om de kleding die erin hangt. Het draait om het design en het gemak!

Een inloopkast met een mannelijke uitstraling

Mannen willen wél een kast met een mannelijke uitstraling. Meestal denken we bij een kast voor een man direct aan donkere kleuren, zoals zwart, donkerbruin of donkerblauw. Maar ook lichte houtkleuren passen prima bij een stoere kast. Natuurlijke materialen staan goed in een mannelijk interieur. Wordt het toch een donkere kast? Zorg dan voor mooie verlichting, waarmee u licht en donker op de juiste plekken combineert. Er zal geen twijfel meer bestaan over wiens kast dit is!

Kastoplossingen voor stropdassen en pakken

Vergeet niet uw kledingkast aan te passen aan uw garderobe. De ene man heeft nu eenmaal meer overhemden en stropdassen dan de ander. Voor pakken en stropdassen zijn er verschillende oplossingen. Zo kunnen we een stropdassenrek of broekhouder in uw kast plaatsen. Heeft u meer sneakers en shirts? Kies dan voor wat meer legruimte, bijvoorbeeld op dikke, robuuste planken. ‘Een plaats voor alles en alles op zijn plaats’ is een goede vuistregel bij het inrichten van een inloopkast voor de man. Zo wordt uw nieuwe kast functioneel en blijft het strakke design intact. Het sleutelwoord is dus: eenvoud.

Walk in closet op maat

In onze online configurator kunt u uw eigen inloopkast op maat samenstellen. Maar u kunt natuurlijk ook eerst een bezoekje brengen aan één van onze showrooms. Daar kunnen wij u alles vertellen over de mogelijkheden en helpen wij u graag bij het ontwerpen van uw inloopkast.
inloopkast-samenstellen

Lees meer over:
Gepost in Inloopkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *