Wandkast voor verzamelaars

Wandkast voor verzamelaars

17 september 2015 | door: kastengigant

Wandkast voor boeken of platen

Bent u een gedreven platenverzamelaar of een echte boekenliefhebber? Dan bent u ongetwijfeld trots op uw collectie. Boeken en platen wilt u niet in een paar dozen of in het hoekje van de zolder wegstoppen. Nee, uw verzameling moet getoond worden. Aan uzelf, maar ook aan familie en vrienden. Zoekt u naar een manier om uw platen of boeken op een overzichtelijke manier tentoon te stellen en tegelijkertijd netjes op te bergen? Een wandkast is een ideale oplossing.
open kantoorkast

Open wandkast

Een open wandkast met bijvoorbeeld vierkante vakken is erg handig om boeken of platen op te bergen. U kunt bovendien heel gemakkelijk een exemplaar even pakken. In plaats van vierkante vakken kunt u ook werken met ongelijke vakken, dit geeft een speels effect. Een open wandkast met boeken is een leuk meubelstuk voor de woonkamer, het geeft veel sfeer en u zult versteld staan van de aantrekkingskracht van een wandkast in uw woonkamer. Even rondsnuffelen en kijken wat u in uw collectie heeft, is het eerste wat visite doet bij binnenkomst. Aandacht voor uw verzameling dus, én stof voor een goed gesprek!
boekenkast met ongelijke vakken

Wandkast voor andere verzamelingen

We noemen boeken en platen,  maar grote kans dat u een hele andere collectie verzamelobjecten in huis heeft. Spaarpotten, pennen, auto’s, actiefiguren, het is zo gek niet te bedenken of het wordt verzameld. Voor zulke objecten is een open wandkast vaak minder geschikt. De reden? Het stof. Kies in dat geval liever een wandkast met een glazen deur. Zo houdt u uw verzameling stofvrij, maar kunt u wel genieten van de aanblik van uw collectie.
Schermafbeelding 2013-11-12 om 4.10.48 PM

Wandkast zelf ontwerpen

Het beste nieuws hebben we nog niet verteld. Want u zit bij Kastengigant niet vast aan een standaard kast, waarvan het aantal vakken en het soort vakken, het type deur, de kleur of de indeling vast staat. Bij ons levert u een schets of een tekening aan en wij maken uw wandkast op maat. Volgens uw ontwerp. Onze prijzen zijn ook nog eens vele malen scherper dan bij de bouwmarkt én … als u dat wilt, zetten wij uw kast ook in elkaar. Vraag dus snel een offerte aan en maak uw collectie nog specialer met uw zelf ontworpen wandkast.
offerte_aanvragen

Lees meer over:
Gepost in Boekenkasten, Wandkasten | Reacties uitgeschakeld voor Wandkast voor verzamelaars