Wanneer laat je een schuifdeurkast op maat maken?

Wanneer laat je een schuifdeurkast op maat maken?

8 juni 2017 | door: kastengigant

Voordelen van een maatwerk kast

Wilt u een nieuwe schuifdeurkast kopen, maar twijfelt u tussen maatwerk en een standaard schuifdeurkast? Lees dan snel verder: wij zetten de voordelen van maatwerk en de situaties  waarin een kast op maat de enige goede optie is voor u op een rij.
schuifdeuren op zolder
Een schuifdeurkast in de slaapkamer, woonkamer, keuken of op zolder; in elke situatie geldt dat u met een kast op maat uw ruimte optimaal benut. Geen enkel hoekje gaat verloren. Dat alleen al is voor veel mensen de reden om voor een schuifdeurkast op maat te kiezen.
Het tweede grote voordeel is dat u uw kast precies zo kunt samenstellen zoals u dat wilt. Niet alleen de kleuren, de stijl en de afwerking. Ook de indeling van uw kast bepaalt u helemaal zelf. Dus wilt u de nieuwe kast precies laten aansluiten bij uw interieur en kiest u voor optimaal gebruiksgemak? Laat dan uw schuifdeurkast op maat maken.
schuifdeurkast

Noodzaak

Soms is maatwerk noodzaak en kunt u met een standaard kast niet uit de voeten. Een schuifdeurkast onder een schuin dak of met schuine wanden moet op maat gemaakt worden. Wilt u een koof wegwerken in uw kast? Of moet de kast om een raam gebouwd worden? Ook zulke gevallen vragen om een maatwerkkast.
Heeft u zo’n uitdaging? Stuur ons een foto van de ruimte en uw wensen. Wij verrassen u graag met een advies en offerte op maat.
Schermafbeelding 2015-08-31 om 12.59.08 PM

En de prijs?

Daar kunnen we heel duidelijk over zijn: voor de prijs hoeft u het niet te laten. Sterker nog, waarom zou u een schuifdeurkast NIET op maat laten maken? Wij maken heel erg veel kasten op maat voor erg scherpe prijzen. Dat houdt onze inkoopprijzen laag.
En omdat wij alle kasten op maat maken, hoeven we geen kasten op voorraad te houden en ook deze kostenbesparing ziet u terug in onze lage prijzen. Vergelijk onze prijzen maar eens met de bouwmarkt prijslijsten of met die van de timmerman die hooguit één schuifdeurkast per maand maakt.
wandkast woonkamer zwart

Meer informatie over een schuifdeurkast op maat

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten van een schuifdeurkast op maat? Dat kan op verschillende manieren:

  1. Ga zelf aan de slag en ontwerp uw kast in onze online configurator. Met de juiste maten bij de hand ziet u direct de prijs van de door u ontworpen schuifdeurkast.
  2. Kom langs in één van onze showrooms om diverse kasten en opstellingen te zien. En om op uw gemak uw wensen door te nemen van één van onze kasten-specialisten.
  3. Plan een persoonlijk advies in bij uw thuis. Het voordeel: u hoeft er de deur niet voor uit én wij nemen meteen de juiste maten op!

barndeuren

Lees meer over: , ,
Gepost in Kasten op maat, Schuifdeurkasten | Reacties uitgeschakeld voor Wanneer laat je een schuifdeurkast op maat maken?