Wat kost een schuifdeur?

Wat kost een schuifdeur?

22 oktober 2015 | door: kastengigant

Losse schuifdeuren of een schuifdeurkast?

Bent u op zoek naar nieuwe schuifdeuren? En wilt u weten wat die schuifdeuren gaan kosten? De prijs is afhankelijk van uw situatie. Bent u op zoek naar losse schuifdeuren of loftdeuren, die u zelf voor een bestaande inbouwkast of voor een Ikea kast wilt plaatsen? Of wilt u een complete schuifdeurkast met kastinterieur aanschaffen? Beide opties, het bestellen van losse schuifdeuren én een complete schuifdeurkast, zijn mogelijk bij ons. In beide gevallen worden de producten op maat gemaakt tegen de laagste prijzen.
greenpanel_loftdeuren

Kosten losse schuifdeuren

Maar wat zijn die lage prijzen dan? Prijzen zijn geen geheim bij ons. De kosten van uw schuifdeuren kunt u direct zien in onze online schuifdeuren-configurator. Het werkt eenvoudig: u stelt uw schuifdeuren samen precies zoals u het wilt. U kiest o.a. de maten, stijl en afwerking van uw schuifdeuren, de kleur, spiegels en andere accessoires. Bij het invullen van de gegevens worden direct de kosten van elke optie getoond. Dus wilt u weten wat losse schuifdeuren kosten? Ga direct aan de slag in onze online configurator.
losse kastdeuren

Kosten schuifdeuren met kastinterieur

Wilt u weten wat een complete schuifdeurkast kost? Volg dan deze link. Het werkt hetzelfde als bij de losse schuifdeuren: u bepaalt de afmetingen, uitstraling en inrichting en wij laten u direct onze scherpe prijzen zien. Tevreden? Met een klik op de knop zet  u uw schuifdeurkast in bestelling. Gemakkelijker kan niet, toch?
zwart-witte kast

Inmeetservice schuifdeuren

U kunt zelf de maten van de schuifdeuren inmeten, maar u kunt dit ook door ons laten doen. Het voordeel daarvan is dat wij daarna de verantwoordelijkheid voor de juistheid van de maten op ons nemen. Zo weet u zeker dat uw schuifdeurkast of schuifdeuren in de juiste maat geleverd worden. Bent u zich nog aan het oriënteren en wilt u eerst alles weten over alle schuifdeur mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk advies bij u thuis.
Afspraak_maken
 

Gepost in Schuifdeuren, Schuifdeurkasten | Reacties uitgeschakeld voor Wat kost een schuifdeur?