Wat kosten schuifdeuren?

Wat kosten schuifdeuren?

26 maart 2015 | door: kastengigant

Schuifdeuren zijn populair. U ziet ze overal. In de woonkamer als scheidingswand tussen woonkamer en keuken of tussen woonkamer en een werkplek. Grote keukenkasten met schuifdeuren. Complete schuifdeurwanden in kantoren. Tijdens feestjes en bijeenkomsten komen schuifdeuren vaak ter sprake als het gesprek gaat over het inrichten van een nieuw huis of een verbouwing. En vaak kijken mensen mij, als eigenaar van Gigantisch BV, dan aan met de vraag: wat kosten schuifdeuren eigenlijk? Maar die vraag is niet snel te beantwoorden. Daarom wat meer uitleg over de prijzen van schuifdeuren.
loftdeuren raffito

Goedkope schuifdeuren, maar wél op maat gemaakt

Ik begin maar direct met het slechte nieuws: als u op zoek bent naar de allergoedkoopste schuifdeuren, dan bent u bij ons aan het verkeerde adres. De goedkoopste schuifdeuren hebben vaak dunne deurpanelen (8 mm) van mindere kwaliteit, met als resultaat gammele kasten en een schuifdeursysteem dat niet soepel loopt. Wij kiezen voor kwaliteit en maatwerk. Onze schuifdeuren worden op maat gemaakt. Voor verrassend lage prijzen. U kunt bij ons schuifdeuren kopen van dezelfde topmerken als bij een kastenwinkel of bouwmarkt,  zoals Gamma of Praxis, maar dan wél voor een lagere prijs.
loftdeur grepen grepen loftdeur

Losse schuifdeuren of een complete kast?

Natuurlijk is de prijs ook afhankelijk van uw wensen. Wilt u losse schuifdeuren kopen om voor een inbouwkast te plaatsen? Of wilt u een complete kast met schuifdeuren én een kastinterieur? Alles kan! In onze online configurators kunt u zelf uw schuifdeuren of schuifdeurkast ontwerpen volgens uw wensen:

In de configurators kunt u de maten van uw ruimte opgeven, het soort schuifdeuren selecteren (landelijk, modern, hoogglans, meervlaks of normale schuifdeuren), een omlijsting kiezen, materialen en kleuren kiezen voor uw deurpanelen. Als u een complete schuifdeurkast wilt samenstellen, kunt u ook het kastinterieur en de indeling van uw kast ontwerpen en eventuele accessoires toevoegen. In beide configurators ziet u bij elke keuze de prijs in de rechterkolom veranderen. Zo weet u precies wat de kosten zijn van uw ontwerp!
Schermafbeelding 2015-03-26 om 11.57.21 AM

Offerte aanvragen voor speciale oplossingen

Zoekt u een speciale oplossing? Zoals schuifdeuren voor een schuifdeurkast onder een schuine wand of in een hoekopstelling? Dan adviseren wij u om een offerte op maat aan te vragen!
offerte_aanvragen

Lees meer over:
Gepost in Schuifdeuren, Schuifdeurkasten | Reacties uitgeschakeld voor Wat kosten schuifdeuren?