Welke kasten kopen mensen in Duitsland?

Welke kasten kopen mensen in Duitsland?

9 april 2015 | door: kastengigant

Kasten in Duitsland

Wij verkopen onze maatwerk kasten al een aantal jaren ook in Duitsland, via www.schrankgigant.de. En nu leek het ons leuk om eens te kijken naar de verschillen tussen ons en onze oosterburen als het gaat om kasten. Zo verkopen we in Duitsland bijvoorbeeld veel meer schuine kasten dan in Nederland. Duitsers willen echt elke centimeter aan ruimte zo optimaal mogelijk benutten. En een kant-en-klare schuine kast voldoet dan niet.
Schermafbeelding 2015-03-31 om 5.05.21 PM

Duitsers letten op alle details

Die drang naar perfectie zien we ook terug in hun aankoopgedrag. Duitsers houden niet van half werk. Als ze een kast op maat laten maken, willen ze van te voren precies weten wat de mogelijkheden zijn. Tot in de kleinste details. Ze laten de ruimte waar hun nieuwe kast moet komen het liefst inmeten door één van onze adviseurs zodat wij verantwoordelijk zijn voor de juistheid van de maten. Duitsers willen zoveel mogelijk risico’s uitsluiten. Daarom ontvangen ze graag een offerte op maat, zodat ze achteraf niet voor verrassingen komen te staan. Wij Nederlanders zijn daar veel gemakkelijker in.
ProEXR File Description=Attributes=channels (chlist)compression (compression): Zip16dataWindow (box2i): [0, 0, 4999, 3199]displayWindow (box2i): [0, 0, 4999, 3199]lineOrder (lineOrder): Increasing YpixelAspectRatio (float): 1.000000screenWindowCenter (v2f): [0.000000, 0.000000]screenWindowWidth (float): 1.000000=Channels=A (half)B (half)G (half)R (half)

Draaideurkasten zijn populair in Duitsland

Waar Nederland echt een schuifdeurenland is, is Duitsland het land van de draaideurkasten. Een grote kastenwand in de slaapkamer wordt bijna altijd voorzien van draaideuren. Wat de modellen betreft, zien we niet veel verschil met Nederland. Zowel de klassieke draaideuren als de luxe draaideuren doen het goed.
raffito twist kast

Blij met onze Duitse klanten

Wij zijn reuzeblij met onze Duitse klanten. Ze nemen de aankoop van een maatwerk kast serieus en weten precies wat ze willen (nadat ze zich over alle details hebben laten informeren!). Voor een Duitser is alleen het beste goed genoeg. Daarom zijn we blij met het vertrouwen dat ze Kastengigant schenken als het gaat om op maat gemaakte kasten!

Gepost in Draaideurkasten | Reacties uitgeschakeld voor Welke kasten kopen mensen in Duitsland?