Welke schuifdeurkast past bij uw interieur?

Welke schuifdeurkast past bij uw interieur?

19 november 2014 | door: kastengigant

U wilt een schuifdeurkast kopen. Maar welke?

Uw keuze is gemaakt: u wilt een schuifdeurkast kopen. U heeft dan de voordelen van opbergruimte gecombineerd met een strakke uitstraling! Maar… er liggen nog meer beslissingen op u te wachten. Welke schuifdeurkast past het beste bij uw interieur? Het antwoord is simpel: uw eigen, unieke schuifdeurkast! Bij Kastengigant maken we zowel het kastinterieur als de schuifdeuren compleet op maat. U bent dan verzekerd van een perfect passende opbergkast. En u heeft een kast die exact past bij de rest van uw woninginrichting.
witte kledingkast

Ontwerp uw eigen schuifdeurkast online

Met onze schuifdeurkast configurator kunt u direct aan de slag! Met de configurator stelt u online uw eigen kledingkast samen en bepaalt u zelf hoeveel legruimte, lades of hangruimte u nodig heeft.
Vergeet de afwerking niet! U kunt kiezen uit talloze mogelijkheden om de schuifdeuren af te stemmen op uw interieur. Houdt u van modern en strak? Dan zijn hoogglans schuifdeuren een goede keuze. Heeft uw woning een meer klassieke of landelijke uitstraling? Kies dan voor klassieke stijldeuren. Deze zijn massiever en passen daardoor goed bij een landelijk interieur. Voor een speels effect zijn meervlaksschuifdeuren een aanrader. De deur is dan verdeeld in verschillende vakken waardoor u materialen en kleuren kunt combineren.
Leef u uit met onze schuifdeur configurator en stel uw droomkast samen! U kunt uw kast ook meteen online bestellen.
schuifdeurkast

Laat u adviseren in onze showroom of bij u thuis

Wilt u de kasten, schuifdeuren, materialen en andere mogelijkheden liever eerst met uw eigen ogen zien voordat u uw kledingkast online gaat bestellen? Bezoek dan één van onze showrooms (in Hoofddorp of Purmerend) of maak een afspraak bij u thuis met één van onze kastenspecialisten!

Lees meer over: ,
Gepost in Schuifdeurkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *