Wij, van Kastengigant…

Wij, van Kastengigant…

24 december 2015 | door: kastengigant

‘Zijn jullie een kasten webshop?’

Deze vraag werd ons deze week aan de telefoon gesteld. Een goede aanleiding om onszelf eens, hier op het blog, voor te stellen. Het antwoord op de vraag is namelijk niet lijnrecht ja of nee. Want ja, u kunt bij ons online een kast samenstellen en deze direct bestellen. Maar nee, wij zijn geen gewone winkel of webshop met een assortiment kant-en-klare kasten. Al onze kasten worden op maat gemaakt en wij leveren geen nachtkastjes, vitrinekasten of andere kleine, standaard kasten.
Schermafbeelding 2015-05-26 om 1.37.19 PM

Van schuifdeuren tot kastenwanden

Wat verkopen wij dan wel? U kunt ons assortiment verdelen in de volgende categorieën:

  • schuifdeurkasten
  • draaideurkasten
  • losse schuifdeuren
  • inloopkasten
  • kastinterieurs

Binnen deze categorieën is eigenlijk alles mogelijk. Kledingkasten maken wij het meest, maar ook hoekkasten, boekenkasten, woonkamerkasten, voorraadkasten, garderobekasten. U kunt een kast voor elke bestemming gebruiken die u wenst, of het nu het opbergen van uw kleding of boeken is of dat het gaat om de inrichting van een winkel of kantoor. Het grote voordeel is onze montage-service. Wij monteren elke kast: een schuine wand, een moeilijke ruimte of het wegwerken van draden of buizen is geen enkel probleem.
Voor een persoonlijk advies komen wij zelfs geheel vrijblijvend bij u aan huis. We zijn dus wel wat meer dan alleen een kasten-leverancier!
kantoorkast op maat

Gigantisch: veel meer dan kasten

Naast Kastengigant, zijn wij ook Kidsgigant (met supermooie kinderbedden en kasten), Deurengigant, Keukengigant (renovatie van keukendeurtjes), Horrengigant en sinds kort ook Lichtkoepelgigant. Kortom: wij zijn Gigantisch BV!
Gigantisch staat voor het hele pakket: de producten, onze service en superscherpe prijzen. Waar wij ons vooral mee onderscheiden is  onze montageservice én de grote mate van flexibiliteit. Voor elk probleem bieden wij een oplossing op maat. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en bel of kom langs in één van onze showrooms. Wij maken waar wat wij beloven.
kastenspecialist

Lees meer over:
Gepost in Kasten op maat | Reacties uitgeschakeld voor Wij, van Kastengigant…