Wilt u een moderne slaapkamer inrichting?

Wilt u een moderne slaapkamer inrichting?

18 mei 2017 | door: kastengigant

Ideeën voor een moderne slaapkamer

Een slaapkamer inrichten is erg leuk om te doen. Natuurlijk begint u door het internet af te struinen naar leuke ideeën en inspiratie. Gaat u voor een moderne inrichting van uw slaapkamer? Lees dan snel verder! Wij helpen u op weg met tips voor de inrichting én de juiste kledingkast voor uw slaapkamer.
witte kledingkast

Modern is…

Bij een moderne inrichting denkt men snel aan zwart-wit en alles strak. En dat kan. Vaak zien we die stijl terug bij jonge stellen of mannen die houden van ultra-modern. Met warme dimlichten, een hoogpolig vloerkleed of een karakteristieke houten vloer brengt u toch een vleugje warmte in uw slaapkamer. En een moderne slaapkamer beperkt zich (gelukkig) niet alleen tot de kleuren zwart en wit. Ook met beige en aardetinten kunt u een slaapkamer modern inrichten. In dit geval kiest u voor strakke lijnen en past een naadloze betonvloer juist goed.

Moderne kledingkast

En dan de slaapkamerkast. De juiste kast kan een echte blikvanger zijn in uw slaapkamer. Welke kledingkasten passen in een moderne slaapkamer? Wij zetten er een aantal voor u op een rij.

 • Kledingkast met hoogglans deuren
  Hoogglans kastdeuren (schuifdeuren of draaideuren) geven uw slaapkamerkast een moderne, luxe uitstraling. Verkrijgbaar in diverse hoogglans kleuren zoals wit, vanille, rood, zwart en diverse metallic kleuren.
  luxe zwarte kledingkast
 • Eigenwijze kast met kleur
  Durf te combineren en speel met verschillende kleuren (en/of materialen en spiegels) in één kledingkast met meervlaksdeuren. Een gedurfd kleurenspel met strakke lijnen levert niet alleen een unieke kledingkast op, maar staat ook lekker eigenwijs. En dat past weer heel erg goed in een moderne slaapkamer.
  gele kasten
 • Modern én warm
  U kunt gerust warme kleuren, aardetinten en houttinten gebruiken voor een warme sfeer in uw slaapkamer. Combineer deze kleuren dan wel met strakke lijnen in uw kastdeuren. En dan denken we aan kastdeuren zonder grepen en klassieke frezingen, een aluminium omlijsting. En een laatste tip: kies niet voor een kledingkast met álle kastdeuren in deze warme tinten. Wissel de warme tinten juist af met een neutrale kleur. Dat zorgt voor een nog betere balans tussen modern én warm.
  meervlaksdeuren1
 • Kledingkast met lofdeuren
  Slaapkamerkasten met loftdeuren zien we vaak terug in een industrieel interieur, maar ze passen ook heel erg goed in een moderne slaapkamer.
  loft kast

Onze inbouwkasten passen perfect in een moderne slaapkamer. Ze zijn praktisch en ruimtebesparend. En omdat wij alle kledingkasten op maat maken, kunt u er helemaal uw eigen draai aan geven. En dan hebben we het niet alleen over de looks en de uitstraling, maar ook over de indeling van uw kledingkast.
Schermafbeelding 2015-05-26 om 1.40.09 PM

Moderne slaapkameraccessoires

Bij modern hoort ook minimalistisch. Less is more, dus rustig aan met de accessoires. Kies liever voor een paar, mooie grote accessoires maken. En die mogen dan best opvallen. Denk bijvoorbeeld aan een strak vormgegeven vaas, een vloerkleed met lijnenspel of een grote zwart-wit foto aan de muur. Moderne kunst past ook heel erg goed in een moderne slaapkamer.

Lees meer over: ,
Gepost in Kledingkasten, Slaapkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Wilt u een moderne slaapkamer inrichting?