Witte boekenkast met felle accenten

Witte boekenkast met felle accenten

| door: Petra Pustjens

Boekenkast in modern design

Een modern interieur is vaak strak en minimalistisch. Je vindt er weinig, maar opvallende design meubels. Deze strakke boekenkast past dan ook perfect in een moderne, minimalistische inrichting. De deurtjes in verschillende, felle kleuren maken van deze witte boekenkast een échte blikvanger!

witte boekenkast op maat

Boekenkast op maat

Heeft u geen ruimte voor zo’n grote boekenkast? Of wilt u uw boekenkast laten maken met deurtjes in dezelfde kleur? Of wilt u een boekenkast met glazen deurtjes of misschien zelfs zonder deurtjes? Het kan allemaal. Wij maken elke boekenkast op maat, dus geef uw creativiteit de ruimte en stel een eigenzinnige boekenkast samen.

Lees meer over: , ,
Gepost in Boekenkasten, Kantoorkasten | 2 Reacties »

2 Reacties op Witte boekenkast met felle accenten

  1. Tessa Zegt:

    Ik vind deze boekenkast fantastisch!
    Is hij te koop? Zijn de leggers op hoogte verstelbaar?
    Gr. Tessa

  2. Petra Pustjens Zegt:

    Hallo Tessa, deze boekenkast kun je inderdaad bij ons kopen. Wij maken alle kasten op maat, dus je kunt je boekenkast helemaal zelf samenstellen, zoals jij dat wilt. Dus je kunt de hoogte van de leggers anders indelen, kleuren van de deuren kiezen, etc. In onze showroom kunnen we je alle mogelijkheden laten zien, maar je kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk advies. Eén van onze adviseurs komt dan bij je thuis om alle wensen te bespreken en de ruimte in te meten, zodat we een offerte op maat kunnen maken! Kijk voor meer info op: http://www.kastengigant.nl/content/persoonlijkadvies.htm

Reacties zijn gesloten.