Witte wandkast op maat

Witte wandkast op maat

4 juni 2015 | door: kastengigant

Waarom wij zoveel witte wandkasten verkopen

Witte wandkasten zijn ontzettend populair. Dat was al zo toen wij in 2004 als online kasten leverancier van start gingen en dat is nu nog steeds zo. Wij begrijpen wel waarom. Wit is een tijdloze, frisse basiskleur die zich perfect laat combineren met andere kleuren en materialen. Een witte wandkast past dan ook in elk interieur én in elke ruimte. Kijk maar eens naar deze witte wandkasten, die wij onlangs nog op maat hebben gemaakt voor onze klanten:

  • een witte kleding-wandkast met hoogglans schuifdeuren, die van wand tot wand in een moderne slaapkamer is geplaats
  • een witte, open wandkast met vakken, waarin zowel boeken als speelgoed (in mooie manden) worden opgeborgen
  • een grote, witte wandkast met een speels, maar strak design, die nu pronkt in een moderne kledingwinkel
  • een hoge wandkast (met draaideuren), een echte blikvanger in een prachtige, witte  leef-keuken
  • een lage, witte tv wandkast, in een woonkamer met veel wit en grijstinten én blank hout (Scandinavische woonstijl)

woonkamerkast

Ontwerp uw eigen witte wandkast

Natuurlijk kunt u een mooie, witte wandkast bij Ikea kopen. Daar is niets mis mee. Maar als u de beschikbare ruimte optimaal wilt benutten of als u een grote wandkast wilt met een bijzonder of uniek design, dan kunt u ook een wandkast op maat laat maken. U kunt úw wandkast zelf ontwerpen in onze online configurators. Wilt u een open wandkast zonder deuren? Dan ontwerpt u alleen het kastinterieur. Wilt u een wandkast met schuifdeuren of draaideuren? Dan kiest u de daarbij behorende configurator. Alles kan.
Schermafbeelding 2015-05-26 om 1.38.35 PM
 

Moderne wandkasten

Bent u op zoek naar een moderne wandkast? De mogelijkheden om uw eigen design wandkast te ontwerpen zijn eindeloos. Wat dacht u van een witte wandkast met hoogglans deuren? Zo’n hoogglans kast is een lust voor het oog. Heeft u het liever wat minder strak? Dan zijn de moderne landhuisdeuren met hun strakke belijning misschien iets voor u? Of een witte kastdeur met vier glazen vakken? Komt de ontwerper in u los? Kijk dan vooral ook even naar de meervlaksdeuren. Deze deuren bestaan uit meerdere vlakken, waarbij u kleuren en materialen naar hartelust kunt combineren.
witte kledingkast     Schermafbeelding 2015-05-26 om 1.37.19 PM

Landelijke wandkasten

Wilt u een liever een landelijke wandkast? De stijldeuren staan geweldig in een landelijk interieur. Deze kastdeuren zijn verkrijgbaar met moderne/strakke, eenvoudige/rechte of klassieke belijningen. Ook met de meervlaksdeuren kunt u een mooie, landelijke wandkast maken. De mogelijkheden zijn eindeloos.
kledingkast met spiegel

Wandkast op maat laten maken

Als u uw wandkast heeft samengesteld in onze kastenconfigurator, kunt u deze direct online bestellen. Wilt u eerst meer informatie of wilt u een speciale wandkast op maat laten maken (zoals bijvoorbeeld een hoekkast of een wandkast onder een schuin dak)? Bezoek onze showroom, maak een afspraak voor een persoonlijk advies bij u thuis of vraag een offerte aan!
design kantoorkast      schuine kast
 

Lees meer over: , , , ,
Gepost in Boekenkasten, Garderobekasten, Kastenwand, Slaapkamerkasten, Televisiekasten, Wandkasten, Woonkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Witte wandkast op maat