Woonkamer wandkasten

Woonkamer wandkasten

18 november 2013 | door: kastengigant

Wandkast op maat

Een wandkast in je woonkamer kan een écht blikvanger zijn. Zoals deze op maat gemaakte wandkast met schuifdeuren, die helemaal is afgestemd op een luxe, moderne woonstijl:
Schermafbeelding 2013-11-12 om 4.10.48 PM
Door de houten deurvulling te combineren met glas ontstaat een ideale plek om kunst en souvenirs van verre reizen tentoon te stellen. Dat maakt deze grote wandkast tot een unieke kast die veel zegt over de bewoners. De wandkast geeft de woonkamer een persoonlijk karakter.
Het bruine houtdecor van de wandkast geeft deze woonkamer met zijn sobere kleurgebruik een warme uitstraling. Door het bruin en wit terug te laten komen in de accessoires ontstaat een harmonieus geheel.
Bij zo’n mooie kast zou u bijna vergeten dat deze hoge wandkast ook nog een zee van opbergruimte biedt achter de houtpanelen!

Wandkast met meervlaksdeuren

Deze wandkast is voorzien van meervlaks-schuifdeuren met een aluminium omlijsting. Daardoor is het mogelijk om in één schuifdeur verschillende materialen te combineren: bijvoorbeeld houten deurpanelen met glas. Maar u kunt ook verschillende kleuren combineren. Of hoogglans met spiegels. Alles is mogelijk! U ziet het vanzelf als u uw schuifdeuren of een wandkast gaat samenstellen in één van onze online configurators!

Lees meer over: , ,
Gepost in Woonkamerkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *