Woonkamerkast op maat

Woonkamerkast op maat

22 januari 2014 | door: kastengigant

Woonkamerkasten

Veel van onze op maat gemaakte kasten zijn woonkamerkasten. Maar wat is een woonkamerkast? Een standaard woonkamerkast bestaat niet. Daarom adviseren wij u om, voordat u een kast op maat laat maken, eerst te inventariseren wat u allemaal in uw woonkamer doet. Lezen, televisie kijken of muziek luisteren? Gasten ontvangen? Eten? Werken? Hobby’s? Spelen uw kinderen in de woonkamer? Pas als u dat heeft geïnventariseerd, weet u welke kasten u nodig heeft. Dat kan een boekenkast zijn of een tv-meubel. Het maakt ook niet uit. Dat is het voordeel als u een kast op maat laat maken: u kunt elke kast samenstellen die u wilt!
woonkamerkast

Kast voor uw televisie en apparatuur

Als u een mediameubel op maat laat maken, inventariseert u ook eerst weer wat u er allemaal in kwijt wilt. Denk aan een televisie, dvd-speler, cd-speler, camera’s, maar misschien ook uw verzameling dvd’s of cd’s. Houd er rekening mee dat uw apparatuur moet kunnen ademen. Dus zorg voor voldoende ruimte (legplanken) tussen de verschillende apparaten! Wilt u alles opbergen achter deurtjes of wilt u uw verzameling voor het grijpen hebben? Een combinatie van deurtjes en open planken kan natuurlijk ook. Lades zijn ook hartstikke handig om afstandsbedieningen, dvd’s en cd’s in op te bergen.
Schermafbeelding 2013-11-12 om 1.22.58 PM

Kast als roomdivider

Een grote, open kast is ideaal als sfeervolle roomdivider in een huiskamer. U creëert daarmee net wat meer privacy en rust, door bijv. de speelhoek van de kinderen of een werkplek af te scheiden van het gedeelte waar u gasten ontvangt. Doordat de kast open is, wordt het geen volledige scheidingswand. Van beide kanten ziet u wat er aan de andere kant gebeurt én u heeft een mooie kast, waarin u ook nog eens vanalles kunt opbergen.

Wilt u ook een kast op maat laten maken?

In de kast-configurators op onze website kunt u zelf uw kast samenstellen en bekijken hoe uw kast er uit ziet. Heeft u speciale wensen, zoals een hoekkast of een kast met een schuine wand? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Zij adviseren u over alle mogelijkheden!
 

Lees meer over:
Gepost in Woonkamerkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *