Woontrends 2016

Woontrends 2016

10 september 2015 | door: kastengigant

Woontrends 2016

Een nieuw seizoen breekt aan. Een mooie tijd voor het oppeppen van uw interieur. Woontrends zijn niet zo gevoelig als modetrends. En dat is maar goed ook. Het zou een dure en tijdrovende hobby worden als u elk seizoen nieuw meubilair moet kopen. Maar met nieuwe kleuren, accenten en materialen kunt u uw interieur een stuk eenvoudiger een nieuwe uitstraling geven. Laat u inspireren door de woontrends van 2016: fris, vriendelijk en zacht.
magazines-716801_1280

Trendy kleuren en materialen

Experimenteer met blauw. Blauw is dé trendkleur voor 2015-2016. Daarnaast zijn het veel pasteltinten, natuurkleuren en huidtinten, die uw huis een ruimtelijke en frisse uitstraling geven. Mosgroen blijft een belangrijke tegenhanger. Niet alleen in het modebeeld komen de breisels helemaal terug, ook als woonaccessoire is een gebreide kussenhoes of kleed onmisbaar in 2016.
Schermafbeelding 2015-08-31 om 12.59.08 PM

Trends in kasten

Bent u van plan om uw woonkamer of slaapkamer een restyle te geven? Of bent u op zoek naar een nieuwe kledingkast of nieuwe schuifdeuren voor uw keuken of woonkamer? Dan wilt u natuurlijk meegaan met de nieuwste trends. Maar… hoe vertaalt u de woontrends van 2016 naar een kastdeur? Kies voor een kast of kastdeuren met een natuurlijke uitstraling, zoals de loftdeuren van Raffito. Ook kasten met een landelijke uitstraling passen heel mooi in de ‘natuurtrend’. Meubilair mag bovendien ook een trendy kleur hebben, zoals grijs, crème-wit of een pasteltint. Een pasteltint kiest u niet zo snel bij een nieuwe kast, maar het is wel een leuke kleur om van een oude kast weer een trendy exemplaar te maken!
loftdeuren raffito

Inspiratie woontrends

Bent u op zoek naar een nieuwe kast of schuifdeuren? En wilt u meer zien en horen over de trends op het gebied van wonen? Breng eens een bezoekje aan één van onze showrooms. Onze kastenspecialisten staan u graag te woord en helpen u met het vinden van de juiste balans tussen nieuwe woontrends, uw eigen smaak én uw budget. Want uiteindelijk blijft het meest belangrijke criterium niet wat de laatste trend is, maar wat u zelf mooi vindt. Een combinatie van deze twee zorgt doorgaans voor het beste resultaat.

Lees meer over: ,
Gepost in Keukenkasten, Slaapkamerkasten, Woonkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Woontrends 2016